Waarom kiezen voor hosting door MEHSA Solutions?

Zakelijke hosting vanaf €3,00 per maand!

home_hosting_icon_1

Veilig

Veilige en stabiele servers voor een onbezorgde, betrouwbare gebruikerservaring.
home_hosting_icon_2

Stabiel

Stabiele servers zorgen voor een 99,9% up-time garantie.
home_hosting_icon_3

Technische support

Ondersteuning en onderhoud zoals het hoort. De lijnen zijn kort, problemen worden in de meeste gevallen binnen 24 uur opgelost. Wij houden uw website in topvorm.
home_hosting_icon_4

Complete oplossingen

Wij bieden complete oplossingen voor uw online succes.

Over onze hosting-mogelijkheden

MEHSA Solutions biedt betrouwbare zakelijke hosting voor betaalbare prijzen. Naast drie standaard hosting pakketten bieden wij ook zes krachtige private hosting pakketten zodat wij aan de hosting-eisen van vrijwel elke omvang en budget kunnen voldoen.

Al onze pakketten worden gehost op zeer snelle Linux blade-servers, die voorzien zijn van de nieuwste generatie Intel Xeon processoren, ECC RAM geheugen en RAID-Z data opslag. Voor data opslag wordt uitsluitend gebruik gemaakt van supersnelle SSD-schijven en doordat wij gebruik maken van een 128-bit ZSF bestandssysteem is uw data verzekerd van de hoogst mogelijk integriteit. Daarnaast biedt elk pakket zeer veel mogelijkheden, inclusief volledig DNS en MySQL-beheer, phpMyAdmin en een krachtig web control panel voor uitgebreid website beheer.

Zoekt u uitstekende, snelle en milieuvriendelijke hosting voor uw huidige of nieuwe website? MEHSA Solutions biedt het hostingpakket dat het beste bij uw wensen past, zodat u nooit teveel betaalt. Wij helpen u graag bij het overstappen! Neem vandaag nog contact met ons op of bestel direct!

  • Moderne, snelle systemen.
  • Shared en private hosting.
  • Domeinnamen en A+ SSL-certificaten.
  • Enkel snelle SSD-schijven.

100% Groene Webhosting

Alle hostingpakketten van MEHSA Solutions zijn ondergebracht in een 100% CO2-neutraal datacentrum. Het is het meest energie-efficiënte datacentrum van Nederland met een EUE van 1.16. Er wordt volledig gebruik gemaakt van 100% groene stroom. Ook is het datacentrum lid van GreenIT, een initiatief voor de reductie van CO2 in de IT.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Wij horen graag van u.